Uken fortsetter og det er stadig kun Ligacup som er særlig interessant å spille på. Men torsdag får vi til gjengjeld en skikkelig godbit, når de to foregående Ligacup-mesterne møtes på Etihad.

For å krydre oddsen litt kan du eventuelt legge til at begge lag scorer, som jeg ikke ser på som usannsynlig. Det gir 3.30 i odds hos Unibet.

Manchester City vant Cupen tilbake i 2020/21, mens gjestene fra Liverpool er regjerende mestere fra forrige sesong.

Det har gått en god stund siden de to lagene sist spilte tellende kamper, på grunn av VM, men brorparten av førstelagsspillerne har spilt kamper i VM, og lagenes resterende spillere har spilt henholdsvis én og to treningskamper nå i desember.

Erling Haaland har virket spillesugen i det siste, og jeg tror vår norske stjernespiller starter oppgjøret, noe som alene sørger for at City er ganske klare favoritter.

Og når Unibet gir en odds på 1.98 for City-seier er jeg ikke vond å be. Selv om Liverpool viste god progresjon før VM-pausen, tror jeg dette blir for tøft, og jeg tror også Klopp har mer enn nok med å komme seg inn i kampen om Champions League-plassene igjen.