• Spillestopp:27.04.2021 20:45
  • Odds:2.02
  • Innsats:1
  • Selskap:Unibet

Maidenhead gjorde det de skulle gjøre i helgen, selvom en 2-1 seier over Wooking på hjembane ikke var så imponerende, så fikk man tre poeng. Det var viktig i kampen om en playoff plass.
Når lagene som lå på de to siste playoff plassen gir fra seg poeng i sine kamper på lørdag, Halifax tapte hjemme og Wrexham spilte uavgjort, det også hjemme. Nå er avstanden opp til 7 plass kun på seks poeng og ikke ni poeng som det var før helgen og forsatt er Maidenhead, det laget som har spilt færrest kamper i årets serie.
Weymouth hadde spillefri i helgen og står med tre strake tap, men det er mot de bedre lagene i National League. Har ikke vært så mye dårligere enn Maidenhead i de siste 15 kampene på å samle poeng. I tillegg så har Weymouth vunnet begge kampene de har spilt mot Maidenhead denne seongen (en kamp i Fa Trophy).
Fakta er at i de få kampene de har spilt mot hverandre står Maidenhead med kun en seier.
  Weymouth wins Draws Maidenhead wins
League 4 2 1
Minor Cup 1 0 0
Total 5 2 1
Veldig jevnt i kampen om playoff plassen i National League hvor plass 7 gir en playoff plass.
12. Maidenhead United 32 47
Weymouth ligger slik på tabellen at de har ikke noe å spille for, siden ingen rykker ned i år. På tross en plassering i bunnen av tabellen så har Weymouth ikke vært noe kasteball i årets serie og har spilt stort sett jevnt med de fleste lagene i  i National League når det gjelder resulat.
God nyheter for Weymouth at Andy Dallas har forlenget avtalen med klubben. Har scoret 8 mål for Weymouth.
God tak på Maidenhead og en pause fra spill som sikkert har gjort spillerene godt.