• Sport:Fotball
  • Land:England
  • Liga:National league
  • Kamp / utøvere:Maidenhead United – Notts County
  • Tilleggsinfo:Asian handikap -1
  • Tips/ utfall:Notts County
  • Spillestopp:11.05.2021 20:45
  • Odds:2.85
  • Innsats:1
  • Selskap:Bet365

 

Det er en spend avslutting i National league når det gjelder kampen om opprykk plassene.

 

En artig sak med disse to lagene er at hjemmebanen til Maidenhead United York Road er kjent for å være den eldste fotballbanen hvor en klubb kontinuerlig har spilt sine kamper.  Maidenhead United spilt sin første kamp på denne banen mot Marlow den 16 februar 1871, de store øyeblikkene i denne klubbens historie ligger også stort sett før 1900.

 

Notts County er den eldste fotballklubb som spilte i den engelske ligaen fram til de rykket ut i sesongen 2018-2019 og ned til nivå fem. Notts County er en av de 12 klubber som dannet Fotball League i 1888.

 

To lag som det er et historisk sus over og det er vel ikke noe tvil om at laget som hører hjemme på et høyere nivå er Notts County. Notts County har prestert en god del under det jeg har forventet denne merkelige sesongen. Samtidig så har det vært en del turbulensen i klubben.

 

Tabellen lyver ikke og Maidenhead må fremover og score og vinne denne kampen hvis det skal være noe håp om play off spill i år. Sterk borte seier mot Hartlepool med kun 10 mann på banen i perioder i kampen. Maidenhead hadde nærmest spilt bort muligheten med å ta kun to poeng på de tre foregående kamper, kamper de burde ha vunnet med tanke på motstanderen.

 

Notts County var også inn en blind gate og det så forferdelig vanskelig ut når de tapte fire av seks kamper på rad og kun tok to poeng på de seks kampene. To seiere på rad og Notts County ligger på play off plass og har færre kamper spilt enn lagene over seg og ingen av lagene bak har kamper til gode på Notts County.

 

Maidenhead har en kamp mindre spilt en Notts County, men hele åtte poeng opp. Poengtap i dag og sannsynligheten for playoff spill er veldig liten, det er kun en 3 poenger som kan gi dem muligheten til å kjempe om play off plassen.

 

Ian Burchnall, manager for Notts County forventer en tøff kamp i dag.

 

Plass

Lag

Kamper

Poeng

4.

Hartlepool United

39

70

5.

Halifax Town

39

62

6.

Wrexham

38

61

7.

Notts County

37

60

8.

Chesterfield

38

59

9.

Bromley

38

59

10.

Eastleigh

37

56

11.

Dagenham & Redbridge

38

55

12.

Maidenhead United

36

52

 

Asian Handicap -1

Laget du spiller på i begynnelsen av kampen har et handikap på 01 fordi Asian Handicap ekskluderer uavgjort, så du får alle innsatser tilbake om laget ditt vinner med ett mål.

 

Laget ditt vinner med to mål eller mer = Vinn
Laget ditt vinner med ett mål = Pengene tilbake
Laget ditt taper = Tap
Kampen ender uavgjort = Tap