Det er klart for kanskje den største klassikeren i norsk toppfotball, når Lillestrøm gjester erkerivalene Vålerenga på Intility stadion i Oslo i kveld.

Kampen har vært utsolgt i lang tid, noe som betyr over 16 000 tilskuere, og flere tusen av dem Kanarifans på hele den ene langsiden.

Hjemmelaget har hatt en svak start på sesongen, og klubbens tre eneste poeng har kommet etter en noe heldig seier borte mot et svakt Aalesund-lag i sesongåpningen.

Laget har sett virkelig svake ut i de to andre kampene mot Sarpsborg 08 og Brann, og det er en lang vei å gå for Fagermos menn om de skal blande seg inn i toppkampen denne sesongen, som mange trodde de skulle i vinter.

For Lillestrøms del så ser det betydelig bedre ut, og Geir Bakke & co er klar for Cupfinalen om under tre uker etter 1-0-seieren hjemme over Glimt i semifinalen onsdag forrige uke.

LSK kan klatre opp på andreplass på tabellen med seier her, etter to seire på rad, mot Strømsgodset og Molde, etter at de tapte sesongpremieren med 0-2 borte mot Viking.

Var bedre enn Glimt onsdag, og spesielt Adams, Hoff, Åsen og Lehne Olsen har funnet formen tidlig denne sesongen.

Jeg går for LSK-seier, og betydelig økning i VIF-fansens misnøye med Fagermo-prosjektet.

Det gir fine 2.65 i odds hos Unibet.