Milwaukee hentet inn selveste Damian Lillard før sesongen. Det er selvsagt en vanvittig offensiv boost hvis han og Giannis finner tonen, men defensivt var det ikke akkurat å styrke laget ved å sparke ut Jrue Holiday.

Uansett, det ser for alvor ut som Lillard og Giannis faktisk har funnet tonen, der begge kan skinne samtidig. Jeg velger dog et poengspill på Lillard fremfor Giannis, rett og slett fordi linjen er noen poeng lavere. Lillard er en av ligaens beste straffeskyttere og ligger godt over 90%. Når han da ofte kommer til krittmerket tosifret antall ganger, blir det faktisk mange gratispoeng. I tillegg er han selvsagt fortsatt en superb 3-poengskytter, selv om han faktisk har underprestert noe på det området så langt denne sesongen. Med sine vanlige rundt 20 field goal avslutninger og et tosfiret antall straffer, tror jeg han nok en gang går over linjen som per nå er 26,5 poeng.

I sine siste matcher har han 27-31-31 og 32 poeng, noe jeg mener gir verdi også mot Bulls i nattens match. Bucks er ikke akkurat svingode defensivt med nåværende roaster og de både scorer og slipper inn voldsomt med poeng. Selv om de møter et Bulls-lag som har vært fryktelig dårlige så langt, tror jeg hjemmelaget kan henge bra med. I så fall scorer Lillard fort 30+ igjen.