• Sport:Fotball
  • Land:Spania
  • Liga:Primera Division
  • Kamp / utøvere:Real Betis – Atletico Madrid
  • Tips/ utfall:Real Betis
  • Spillestopp:11.04.2021 21:00
  • Odds:3.42
  • Innsats:4
  • Selskap:PinnacleSports

Kveldskampen søndag er en spennende kamp mellom to lag som begge kjemper om poeng/plassering. Gjestene leder ligaen knepent foran Real Madrid ig Barcelona, Betis ligger noen poeng bak denne gjengen men kjemper om Europaligaspill neste sesong.
Det har vært jevne kamper mellom disse to lagene de siste sesongene, Atletico har dratt i land flest seiere på siste 6 kamper.

Søndag er gjestene uten noen viktige spillere som er suspendert (Kondogbia, Llorente og Luis Suárez), i tillegg er Vitolo og Dembele usikre grunnet skader.

Betis har også noen fravær, Guardado og Iglesias kan rekke kampen hvis »doktoren» gjør jobben sin:)

Ref. Dagbladet.

Spansk La Liga. Real Betis klarte bare 1-1 borte mot nedrykkskandidaten Elche forrige helg, men de har vunnet fem av de siste sju kampene. Los Verdiblancos ligger på 6. plass på tabellen, men det er hele 12 poeng opp til 4. plassen, så Champions League-toget har nok gått, men det er fortsatt mulig å kvalifisere seg til andre europeiske turneringer, og det er tre lag på like mange poeng som kjemper om 5.- og 6. plassen som vil kunne gi Europa League og nyvinningen Europa Conference League. Vertene har notert seg for 8-2-4 på Estadio Benito Villamarín så langt denne sesongen, og de seks siste hjemmekampene viser 5-0-1, hvor tapet kom mot Barcelona etter et sent baklengsmål. Skadeplagede Camarasa og Martin er fortsatt ute her, mens midtstopper Ruiz er suspendert. I tillegg er Guardado og Iglesias usikre, og begge vil nok savnes om de ikke rekker kampen.

Atletico Madrid tapte 0-1 borte mot Sevilla forrige helg, og etter en fantastisk første halvdel av sesongen har det moderert seg kraftig de siste to månedene. De røk ut av Champions League mot Chelsea etter tap i begge kampene av dobbeltoppgjøret, og de har bare vunnet fire av de siste ti seriekampene. Diego Simeones mannskap topper fortsatt tabellen, men den middelmådige poengfangsten har ført til at ledelsen har krypet, og det er nå bare ett fattig poeng ned til Barcelona og tre poeng ned til Real Madrid. Gjestene står bokført med 9-3-2 på fremmed gress så langt denne sesongen, og de fem siste bortekampene viser 2-2-1. Kondogbia, Llorente og Luis Suárez er alle ute med suspensjon her, og de to sistnevnte vil savnes sårt. I tillegg er Dembele og Vitolo usikre.

Real Betis har vist seg som en hard nøtt å knekke på Estadio Benito Villamarín den siste tiden, og Atletico Madrid har vært variable en stund nå. Serielederne har noen tunge fravær, og 3.10 i odds på hjemmeseier frister såpass at det blir dagens utvalgte spill.