Harry Kane valgte til slutt å forlate Tottenham for å vinne titler før han legger opp. Han valgte Bayern Munchen som burde være et trygt valg, men Bayern er ute av de tyske cupene og de er virkelig på etterskudd i Bundesliga der Bayer Leverkusen ser ut til å ta innersvingen på dem.

Per nå leder Leverkusen med 8 poeng etter 22 spilte kamper. Leverkusen ledes av Xabi Alonso, så får man se hvor lenge de klarer å beholde ham i sjefsstolen. Det går tunge rykter om at Liverpool har ham som førstevalg til å etterfølge Klopp.

Uansett, Leverkusen har imponerende 18-4-0 så langt og hjemme har de 9-2-0 og en imponerende målforskjell på 32-6. Kun 6 innslupne mål på 11 kamper. Nettopp derfor prøver jeg et spill på at de slår svake Mainz hjemme og dessuten holder nullen i nok en hjemmekamp.

Mainz ligger nest sist på tabellen og borte har de ennå ikke vunnet i år. Kun 9 scorede mål på 11 kamper er heller ikke noe å hoppe i taket av. Vil tro det blir beintøft å skulle score borte mot ligaens beste lag som styrer kampene med jernhånd for tiden.

Forrige hjemmekamp vant de 3-0 mot Bayern Munchen. Sånn for å ha nevnt det…