Rikstoto  https://www.rikstoto.no/Nyheter/Aktuelt

 


LEANGEN

http://www.leangen.no

 

Arngrims tips

Skrevet av Arngrim SøpstadGimmas råe mandag 1. mars 2021

Æ starter med V65 tips :   kr. 28- /     kr. 560-

1:  4-Bleke Silver / 1-2-7-8

2:   2-Kolbu Kæsj / 2-4-6

3:   1-7-10-11

4:   9-S.K.`S Bukefalos

5:   7-R. M. G. Lady In Red

6:   1-2-3-5-7-8-9

2  hovedbankere og 2 bankere på litjforslaget .

Rebussene har jo vært forholdsvis lett å løse i omgangene i år med unntak av en omgang . Som sagt har Anders og æ spilt etter en ren V6 de siste gangene, dvs. æ har bassa mæ ut slik at det har blitt V65 lell.

De 2 hovedbankerne i dag er av det Gimma råe slaget . Men det var ikke mange av dere som hadde motet til å spille banker på Il Jerven sist . Men han beviste at han gikk til mål .

Æ har mest tru på 7-R. M. G. Lady In Red i 5.Avd. Hun er disse konkurrentene overlegen uten noe uhell eller galopp underveis . Banker . I mot først  5-Acers Beauty og 6-Panama Rags

 

Les videre   http://www.leangen.no/Spill/Tips-for-lopene/

 

Program    http://www.leangen.no/Leangen/Løpsprogram/Program%208%20(01.03.21).pdf

V65 forslag: 18 / 576 kroner

1.avd: 4 Bleke Silver

2.avd: 8 Kolbu Kæsj / 2

3.avd: 7 Hauk Viktor / 11-10-2-1-8

4.avd: 8-6-9 / 3

5.avd: 7-6 / 5-3

6.avd: 9-1-6

 

 

V5 forslag: 54 / 960 kroner

1.avd: 7 Hauk Viktor / 11-10-2

2.avd: 8-6-9 / 3

3.avd: 7-6 / 5-3

4.avd: 9-1-6

5.avd: 3-5-2 / 6-4

 

 

 

V65-1

Tips: 4-2-1-8. 4

Bleke Silver rakk akkurat fram til seier etter en solid spurt sist. Den seks år gamle hingsten vant fem løp på tolv starter i fjor og er i flott utvikling. Normalt en god vinnersjanse. 2 Jan Livar er kapabel, men usikker. Sprint er kanskje ikke noen fordel, men feilfritt er han som alltid aktuell i sitt nåværende grunnlag hjemme på Leangen. Sporet er perfekt. 1 Holene Stjernen er kjapp i vei, men han kan nok neppe svare lynraske 5 Møre Bella på startsiden. Uansett er han aktuell i toppen fra disse forutsetningene og ett løp i kroppen etter en liten pause har nok helt sikkert gjort godt. 8 Lille Vilma er jevn og flink, men sporet trekker ned. Sist mandag var hun positiv som annen bak formsterke Il Jerven, mens nevnte Møre Bella er aktuell blant de tre på favorittdistansen.

———————————————————-

V65-2

Tips: 8-2-4-6.

8  Kolbu Kæsj rader opp seire og er i kanonform om dagen. Sist på Bjerke hadde han full kontroll til enkel seier fra dødens da han innfridde som stor favoritt. Bankeraktuell i nåværende form. 2 Gikling Leodin ga seg kanskje litt enkelt til slutt sist, selv om Fremstad-traveren var med på en tøff åpning for å få teten. Ett løp i kroppen har nok helt sikkert gjort veldig godt for den stilige 6-åringen som hadde en flott sesong i fjor. Tidlig aktuell for de som garderer løpet. 4 Borkmira er veldig på gang og var positiv som toer bak en strålende opplagt Arkan sist. Gikling Leodin var i det slagne felt den gangen. En plass blant de tre bør være innen rekkevidde i den formen hun er i nå. 6 Kashmir fullførte bra som annen bak gode Vill Jerven forrige mandag og har vist fin framgang etter lang pause. Borkimras stallkamerat er så absolutt trippelaktuell han også og aktuell på bongen for de som dekker opp løpet.

———————————————————

V65-3

Tips: 7-11-10-2.

7  Hauk Viktor er en spennende 4-åring det skal bli interessant å følge utover. Han var veldig god i begge de to seiersløpene tilbake i november i fjor og kjemper normalt om seieren på direkten i feilfri utgave. 11 Mini Jerven står med tre strake seire og har virkelig imponert. Møter kanskje bedre hester enn noen gang, men må regnes tidlig slik han har opptrådt i vinter. 10 Hynne Prinsen vant lett og innfridde som stor favoritt i billig selskap sist. Uansett var prestasjonen såpass god at han er tidlig aktuell igjen. 2 Ravinas Jeppe står 20 meter foran de mest betrodde, men uten galopp er det ikke utenkelig at den usikre 4-åringen tauer dette feltet fra start til mål. Sist feilet han fra seg en mulig seier i løpet Hynne Prinsen vant. Hester som 1 Gullfakse T.M. og 8 Faks Odin kan være fidusen i løpet.

———————————————————-

V65-4

Tips: 8-6-9-3.

8 Storm Fax står i det vanskeligste sporet, men motstanden er overkommelig. Legger han godviljen til, bør han ta seg av dette dersom det klaffer litt på veien, men det må garderinger til. 6 Eva Maria har møtt bedre hester enn dette i de siste startene og bør være aktuell i toppen her. Tidlig kryss på bongen. 9 S.K.s Bukefalos er en fartsfylt herremann som absolutt fortjener en seier. Feilfritt er han høyaktuell i dette selskapet. Får stå som en stor outsider. 3 Jåra Blessen møter relativt overkommelig selskap og får den siste plassen på tipslinja i et åpent løp.

———————————————————-

V65-5

Tips: 7-6-5-3.

7 R.M.G. Lady In Red hadde en strålende sesong i fjor med sju seire og flere solide innsatser i tøffe selskap. Kommer ut etter en liten pause, men får tipset på direkten. 6 Panama Rags står neppe noe tilbake til favoritten på kapasitet, men hun fullførte mest på det jevne forrige mandag i løpet Ninepoints Lover vant. Tilbake på sitt beste må hun som alltid regnes med vinnersjanse. 5 Acers Fantasy har speeden som sitt fremste våpen og skulle det klaffe litt med løpsopplegget, er hun ikke helt borte. Hun har slått disse hestene før. 3 F.X. Fragola hadde som mange kanskje husker en fantastisk sesong i 2019 med tolv seire på 16 starter. Hoppa fullførte bra til tredje under sal i løpet Fernando vant sist hun var ute og er i ferd med å vokse seg inn i sitt stadig voksende grunnlag. Først og fremst trippelaktuell mot gode hester. Det samme gjelder 2 R.M.G. Dancing Queen, som står innbydende til på strek.

———————————————————-

V65-6

Tips: 9-1-6-5.
9 Gjerv Mohita har vist flott form over lengre tid og kommer fra seier sist hun var ute. Klaffer det med reisen, kjemper hun normalt i toppen på nytt. 1 Øyans Storm avsluttet fint etter sen luke i sin første start etter en liten pause og har perfekte forutsetninger med førstespor på sin beste distanse. Prøves foran denne gang? Aktuell i toppen. 6 Oria er jevn og flink i prestasjonene og går fine løp hver eneste gang. Hoppa avsluttet bra til tredje fra køen i løpet Alonso Sol vant forrige mandag. Kanskje kan årets første seier komme her? Motstanden er langt mer overkommelig enn sist hun var ute. 5 Grytting Knerten har kanskje ikke noen fordel av sprint, men feilfritt kjemper han som regel langt framme. Kapasiteten er fin.

———————————————————

V5-5  7LØP

Tips: 3-5-2-6.
3 Carillo I.V. ga et solid inntrykk i begge de to seiersløpene rundt juletider. Sist ble det tidlig galopp. Feilfritt kjemper han garantert om seieren, men helt til å stole på er han fortsatt ikke. 5 Goldina Grim var det aldri noe ordentlig trykk i sist, men dersom hun finner tilbake til den formen hun viste før jul er hun aktuell i toppen igjen. 2 Malavita viste både fart og kapasitet på tampen av fjoråret. Får stå som en stor outsider. Uten galopp er hun seiersaktuell. 6 L.J.s Hedda klaffet det meste for da hun innledet det nye året med seier sist. Får den siste plassen på tipslinja etter den prestasjonen. 4 Ivana B.R. har fått ett løp i kroppen etter en liten pause i ny regi og kan være luringen i løpet. Får plass på det største V5-forslaget.

———————————————————–

 

Strykninger

Løp Produkt/Avdeling Strykninger
5 V65-5, V5A-3, DD-1 1 Flying On Line8 Alo Angel

Rapporterte kjøreendringer

Løp Hest Opprinnelig kusk Ny kusk
3 4 Faksen Kosa Andre H. Stensen Odd Arne Kjøsnes

 

 


TOTOPRO

https://www.radsoft.eu/no/totopro/index.php?l

 

BANKERE

V65-2 8-Kolbu Kæsj har hatt en strålende vinter med seier i de fem siste feilfrie, med en galopp innimellom. Står i spor 8, men kjører fram og kan også gå utvendig.
V65-1

4-Bleke Silver er formhesten her og kan være en banker. Dog flere med tilnærmet like fin kapasitet.

 

DAGENS LURING

V65-5

5-Acers Fantasy vant hesteeierkanna sist hun var ute i volteløp. 2. bak 6-Panama Rags over sprint sist. Spilles.

 

OBJEKTER

V65-1 1-Holene Stjernen var ok etter pause sist og ventes forbedret. Kan nok ikke svare sporet, men duger bra på kapasitet og skal regnes om det løser seg.
V65-2

2-Gikling Leodin var ok til 3. plass i årsdebuten sist og har nok gått frem med løp. Er gjerne den som er nærmest favoritten, og skal på om det garderes.

 

V65-3 8-Faks Odin har fin kapasitet, men må unngå galopp. Spor 4 i volta hjelper ikke i så måte. Bør uansett på.
V65-5

3-F.X. Fragola radet opp seirer i 2019. Mye monté i det siste, grei form. Mest trippelaktuell, men også eventuell gardering.

 

V65-6 6-Oria er jevnheten selv. Ingen stor vinner, men de er det heller ikke mange av her. Gardering.

 

OMGANGENS V65-SYSTEM
Avd Systemstamme Reduksjoner
1 4, 2, 8, 1, 7

Systemoppsettet kan benytte utgangsrekker

, reduksjoner, blokker og kategori.

Du vil se dette når du åpner systemet ved å

klikke på «Spill her»System uppställningen

kan använda utgångsrader, reduktioner,

block och kategori.

Du kommer att se det när du öppnar systemet

genom att klicka på «Spela Här»

2

8  Kolbu Kæsj

3 7, 10, 11, 8, 1
4 8, 9, 6, 3, 2, 7
5 7, 6, 5, 2, 3
6 9, 5, 6, 1, 3, 8
  1548,- (4500,-)

 


NETTAVISEN

https://www.nettavisen.no/sportspill/trav/

 

Suksessen fortsetter for Arve Sjoner

 

Suksessen fortsetter for Sjoner
Tre seire ble det på Arve Sjoner sist mandag og mandagen før ble det to seire. Det betyr at Arve Sjoner allerede har vunnet sju løp på Leangen denne sesongen. En av hestene han vant med for 14 dager siden, var stallhesten Bleke Silver. Seksåringen står med 9 seire på kun 21 starter og er en riktig seiersmaskin. Stod kinkig til i åttendespor bak bilen sist og bakket seg sist da, men eksploderte nedover oppløpet og rakk akkurat igjen ledende Alonso Sol. I kveld er det fjerdespor bak bilen og motstanden skremmer ikke. Kjører Arve Sjoner i