LeBron James gikk inn i eliten også på statistikken blant flest poeng i en kamp av en spiller på 37+ år. Han gjorde vanvittige 56 poeng i forrige kamp. Lakers er imidlertid så svake nå at de i verste fall risikerer å falle utenfor play-in turneringen også, og skulle de misse playoffs vil det være KATASTROFE. Anthony Davis ser aldri ut til å gå skadefri over lengre tid, og uten AD blir det veldig mye ansvar på LeBron James. Deres tredje superstjerne, Russell Westbrook har aldri slått ordentlig til i Lakers og sliter med å finne sin rolle. Turnovers er det han utmerker seg på, og det er vel ikke akkurat positivt.

Nok om det. LeBron laget 56 poeng i forrige kamp. Sist han var hot på poengfronten blåste han inn 30-40+ kamper i kamp etter kamp. Med AD ute ser jeg ingen grunn til at han skal bråstoppe etter en slik kamp. Jeg blir derfor ikke overrasket om han havner på 35+ igjen til natta. Ja, Lakers er virkelig ute og kjøre nå, men LeBron jakter rekorder hele tiden og vil gjøre alt for å en dag avslutte karrieren som tidenes beste. Derfor vil hans motivasjon hele tiden være der. Han er et konkurransemenneske av rang, sånn er det bare.

I natt møter de San Antonio Spurs. De har nå en utgave som ikke ligner et typisk Gregg Popovich-lag med defense i høysete. Årets utgave lekker som en sil, noe som selvsagt ikke er negativt for spillet mitt.

Lagene har allerede møttes 3x denne sesongen. LeBron spilte kun i den siste (24/12), pga skade i de to første. Lakers ble blåst av banen den gangen (110-138), men James scoret likevel 36 poeng med mindre spilletid enn normalt.

Spurs slipper stort sett inn mellom 115-150 poeng og dersom Lakers unngår å bli blowet av banen før mot slutten i det minste, bør James gjøre minst 31 denne gangen også…

Jeg backer ham i hvert fall etter 56 poeng sist. Form, AD ute og en motstander som lekker som en sil. Ja, det holder for meg.