ENDELIG nærmer det seg sesongstart i NBA igjen (neste uke), men hvorfor ikke slenge seg på pre-season kampene? Innsatsen bør selvsagt holdes deretter, men det er moro å prøve seg.

Hva skal man forvente av Lakers denne sesongen? De var en gedigen skuffelse i fjor, og jeg er ikke så sikker på at vi får så veldig mye mer av dem i år. De har hentet tilbake Dennis Schroder og de har også hentet inn arbeidsjernet Pat Beverley, men spørsmålet er om de får Anthony Davis til å spille mer enn 30-40 kamper pga alle skadene han ustanselig sliter med. Ikke minst må Russell Westbrook heve seg voldsomt. Samspillet mellom Westbrook, LeBron og Davis har ennå til gode å skinne…

Kyle Anderson er hentet fra Memphis til Minnesota og forsvarskongen Rudy Gobert er hentet fra Utah for et Minnesota-lag som på papiret ser utrolig spennende ut nå. I min bok vil det ikke være sensasjonelt om Minnesota kommer over Lakers på tabellen i vest. Og ja, dette er en pre-season kamp der minuttene på de beste spillerne er uviss, men uansett bør Minnesota kunne matche Lakers i en treningskamp.

Minnesota har så langt vunnet samtlige treningskamper. Ikke minst slo de nettopp Lakers 114-99 7. oktober, men i den kampen hadde ikke Lakers med noen av sine beste spillere.

Lakers tapte sine 3 første pre-season kamper og var fullstendig off i et par av dem, men i den siste slo de Warriors.

En treningskamper selvsagt BINGO, men Minnesota har sett best ut så langt av de to i pre-season og de har et utrolig spennende lag nå. Jeg vil tro flere av de beste får spilletid her med kun 1 uke igjen til det braker løs for alvor.

Jeg prøver for øvrig Minnesota +4 poeng i nattens kamp (1,91 i odds).