Dallas var FORFERDELIG svake i kamp 1. Maken til bomme-bonanza skal man lete lenge etter. Vi snakker om et av de store formlagene de siste 15ish kampene i grunnserien, så starter alvoret i Playoffs og de går på en skikkelig kilevink i form av spillere som var LANGT UNDER PARI. Doncic og Irving scoret som vanlig sin dose med poeng, men å kun prestere i en omgang holder ikke i en playoff-kamp.

Jeg tror vi får se et helt annt lag fra start denne gangen. Både Doncic og Irving kommer til å være påskrudd fra første sekund, og skal de ta ut Clippers MÅ begge de to skinne i prestasjonene.

Irving viste utover i 2.omg hvilken klassespiller han er. Han endte på 31 poeng og 7 rebounds. Jeg forventer absolutt noe av det samme nå. Det kan godt tenkes at Doncic scorer 40, men klarer Dallas å henge med og gjøre denne close vil både Doncic/Irving score mye. Bak disse finner man «kun» rollespillere og nesten alt ansvar offensivt faller på lagets to superstjerner.

Poenglinja til Irving er 25,5, mens rebound-linjen er 4,5. Også her finner jeg PR-varianten veldig fristende. PR-linjen på Irving er satt til 29,5. Det er en linje han kan nå på poeng alene i en kamp Dallas helst må slå tilbake i, og i hvert fall gjøre til en konkurransedyktig affære. Henger de med fra start denne gangen, så går Irving lett over den PR-linjen.

Kan hende Kawhi er tilbake for Clippers, men tror ikke det har altfor mye å si på styrkenivået. Det bør bli jevnt uansett bare Dallas har en mer «normal» kamp nivåmessig denne gangen.