NY Knicks leder 3-1 mot Cleveland Cavaliers. Med andre ord MÅ Cavaliers vinne i natt for å holde drømmen om avansement i live. De vant første hjemmekamp (kamp 3) med 107-90, før de tapte kamp 4 97-101. Jeg kan være med på at de blir favoritter med forutsettingene som ligger til grunn, men det er en grunn til at Knicks fører 3-1.

Jeg har derfor valgt meg ut Knicks med pluss-handicap. +6 poeng gir 1,80, og det kaster jeg meg på. Knicks fikk en stor og viktig brikke på plass når de hentet Brunson fra Dallas før sesongen. Jeg tror de vinner denne serien, og jeg tror de kan lage trøbbel for nesten hvem som helst om de når toppnivået sitt.

Donovan Mitchell har skuffet meg bigtime i disse kampene, og skal Cleveland vinne MÅ han steppe opp. Darius Garland har også vært veldig opp og ned, og jeg tilegner mye av grunnen for det til Knicks sin defensiv. Jeg tror Knicks fort kan vinne igjen. I det minste håper og tror jeg de blir med på moroa og gjør dette svært jevnt helt ut. De kan altså tape med opptil 5 poeng.