2 1/2 års skademareritt er over for Klay Thompson. Han og Stephen Curry går under tilnavnet «The splash brothers», og ikke uten grunn. Alle kjenner til tidenes beste skytter Curry, men Kay er jammen ikke langt bak. Faktisk har Klay rekorden for antall 3-poengere med 14 i en og samme kamp (Curry hadde rekorden med 13).

Klay har også 37 poeng på 1 qtr og han har 60 poeng på 3 perioder. Han har spilt med minutes restriction og ennå ikke passert 23 min etter comebacket. De minuttene kommer gradvis til å øke og Klay kommer når som helst til å sette 25-35 poeng i en kamp. Han var mestscorende med 21 sist og nettopp det spillet er interessant for meg.

Linjen på Klay er satt til 15,5, for øvrig det samme som sist, og det er en linje jeg mener er mer enn akseptabel. Er det en ting man veit så er det at Klay fyrer MYE med et høyt skuddvolum.

I mot har vi evnt en tidlig blowout da Indiana spilte i går natt (slo Lakers) og får back-to-back. I tillegg er Sabonis listet som questionable, så skulle han stå over ser det virkelig stygt ut for Indiana. I så fall håper jeg Klay likevel er «på» fra første sekund og når denne linjen før 3 periode er over og de beste evnt sitter resten av kampen.

Kan også nevne at o/2,5 3-poengere er høyaktuelt på Klay. Han er altså en av tidenes beste skyttere og det er god plass til både han og Curry 🙂 Klay har satt 3 stk 3-poengere i to strake kamper og setter fort 3-5 her også.

Stigis