• Sport:Fotball
  • Land:England
  • Liga:National League
  • Kamp / utøvere:Kings Lynn – Notts County
  • Tilleggsinfo:Handikapp -1
  • Tips/ utfall: Notts County
  • Spillestopp:16.02.2021 20:45
  • Odds:2.80
  • Innsats:1
  • Selskap:Betsson

 

Notts County var den eldste fotball klubb som spilte i den engelske ligaen fram til de rykket ut i sesongen 2018-2019 og ned til nivå fem. Notts County er av de 12 klubber som dannet fotball League i 1888. Har vunnet Fa-cupen.

 

Notts County spilt om opprykk til nivå fire i sommer, men tapte opprykks finalen mot Harrogate Town.

Notts County fikk en dårlig start på årets serie, da de tapte kamper jeg hadde dem som favoritter, men har stort sett hatt en bra sesong og er med i kampen om en topplassering. Stor forskjell på antall kamper i årets serie.

 

Notts County er favoritt til å vinne denne kampen og en av favorittene til å ta en topplassering i serien. Bør vinne denne for å holde følge med resten av topplagene på tabellen. En tabell som er preget av mange avlyste kamper og derfor er det veldig ujevnt antall kamper lagene har spilt i årets sesong.

 

Notts County F.C er en klubb som ikke hører hjemme på nivå fem og det vet alle som er involvert i Notts County, det er en klubb som burde ha spilt på et høyere nivå. Det har vært noen merkelig resultater denne sesongen og når man endelig tror at klubben er på rett spor så går man på en uventet smell.

 

 Det største problemer laget har hatt er å få ballen i mål, selv i de kamper de har vunnet så sliter de med å score flere enn 1 mål. Står nå med tre strake seier og det virker som målformen har tatt seg opp et hakk.

 

 Tror på Notts County i dag (igjen), har brukt en del penger på Notts County denne sesongen uten å få så mye valuta tilbake for de spillene, men jeg mener det er en av de bedre klubbene i National League.

 

 I think were in the best shape weve been physically all season, said Neal Ardley. M,anager i Notts County.

 

Det er noen skader i Notts County laget, og det er ikke så rart med det tette kampprogrammet man har med to kamper i uka. Sam Slocombe er ute med rødt kort til denne kampen.

 

Jeg står fortsatt på at King’s Lynn Town F.C. ikke er den skarpeste kniven i skuffen i årets National League. King’s Lynn Town F.C har overrasket meg etter opprykket til National League. Konkurs gikk King’s Lynn for 10 år siden og opp av asken kom den nye klubben King’s Lynn Town F.C.

J

eg hadde trodd det var et lag som vil gå rett ned igjen, det kan King’s Lynn Town F.C.  fortsatt gjøre. C.

 

Likevel så peker formpilen nedover og laget har sunket nedover på tabellen. Tre av de siste kampene er tapt og det virker som lufta er gått ut av King’s Lynn Town ballongen. Bør bli en klar seier til Notts County på  The Walks i kveld.