KFUM Oslo skal ut i sin så langt viktigste kamp i historien, når de tar imot Kongsvinger til Eliteserie-kvalifisering på Intility Arena i Oslo.

Kongsvinger havnet på sjetteplass i årets OBOS, og møtte dermed laget som havnet på femteplass i den første kvalifiseringskampen.

Det endte med en sterk 1-0-seier mot Sandnes Ulf på Øster Hus-Arena, etter scoring av Eric Taylor.

Nå venter laget som havnet på fjerdeplass på tabellen, nok en gang på bortebane. KFUM så lenge ut til å på imponerende vis å sikre direkte opprykk, men mer varierende resultater på tampen av sesongen sendte de ned på fjerdeplass.

Vinneren av dette oppgjøret skal møte Start, som havnet på tredjeplass, og vinneren av det oppgjøret igjen skal møte laget som havner på tredje sisteplass i Eliteserien der premien er plass i neste års Eliteserie.

KFUM avsluttet OBOS ved å tape oppskriftsmessig borte mot Brann i den siste serierunden, men har i år sett meget imponerende ut, blant annet ved å holde Stabæk til uavgjort to ganger.

Vant også de to siste kampene før Brann-kampen, og KFUM har stått for et imponerende antall mål, over to i snitt per kamp.

Kongsvinger vant forrige gang de to lagene møttes, men jeg ser på KFUM som det klart mest spennende laget her, og går for hjemmeseier.