Denver og Phoenix avanserte begge som ventet fra første runde av sluttspillet. Det ligger derfor an til et kanonoppgjør mellom lagene i det de kjemper om Conference finale. Jeg mener personlig at Phoenix nå er laget å slå etter at de hentet Kevin Durant. KD og D.Booker har vist at de går veldig godt sammen, og den førstefemmeren til Suns lukter det virkelig svidd av.

Denver har Jokic og en J.Murray som for alvor begynner å finne seg selv igjen etter langtidsskaden. Han er kjent for å være enormt god i sluttspill og har allerede 40 og 35-poengs kamper mot Minnesota i forrige runde.

Denver er i tillegg svingode på hjemmebane, så man kan kanskje si at dette er en 50-50 kamp eller en liten fordel Denver. Jeg tror uansett det blir jevnt og ser ikke for meg noe blowout. I så fall betyr det mange minutter på stjernespillerne, og da er KD en jeg med en gang finner god for spill. Linjen er 27,5, og han snuser fort på 30 og vel så det i en slik  kamp. Booker viser at han fortsatt er alfaen i Suns, men det er plass til dem begge. Linjen på Booker er 30,5, så jeg ender – i hvert fall i første omgang – på Durant og over 27,5 poeng.

KD er kanskje den pureste jump-shooteren siden Michael Jordan satte sin ben på en basketballbane.