Scottie Barnes har for alvor våknet og viser at Raptors gjorde et kjempevalg før sesongen. Han spiller nå så bra at han for alvor har blandet seg inn i kampen om Rookie of the Year.

I de 3 siste kampene har Barnes denne rekken med poeng/rebounds;

28-16, 18-10, 21-10

Så er spørsmålet om han klarer å holde det gående, eller om tallene justerer seg inn mot sesongsnittet igjen. Rebound-linjen til nattens kamp mot Orlando Magic er satt til 7,5, noe han altså har vært LANGT OVER i sine 3 siste kamper.

Her må man ta høyde for at det kan bli en blowout, men det er vanskelig å forutsi sånt. Særlig for et Raptors-lag som svinger voldsomt i prestasjonene om dagen. 5-7 min mindre spilletid vil jo være risiko opp mot props på Toronto-spillere, men Orlando har vært ganske konkurransedyktige i sine siste kamper så jeg tar sjansen.

Toronto vant for øvrig 110-109 mot Orlando tidlig i sesongen og da hadde faktisk Barnes flest av både poeng og rebounds (21-9).

Linjen for P/R er satt til 25,5, og det er selvsagt bingo å si hva som er beste spillvalg på Barnes. Blir det en konkurransedyktig kamp går han trolig over begge uansett valg, og ved en blowout er sjansen stor for at begge ryker.

Mitt valg faller ned på o/7,5 rebounds, så får man se hvor lurt det viser seg å være.