Var moro sist søndag med et OGP løp jeg aldri vil glemme. Kalmar i dag og det ser ut som det ikke blir regn i Kalmar i dag. Fine forhold. På papiret mange klare favoritter i løpene, hvor kommer skrellen? I går vant kjempe favoritten i spillet Madelen L.T.C. men det var kun en som stod igjen med 7 rette. Det skal ikke så mange favoritt fall i dag, før det blir store penger i V75 spillet. Ekstra penger i potten. Oppløpet på over 200 m på denne 1000 m banen.

V75-1

Tethest

1 Ingo (30%) som er favoritt i spillet, tar mest sannsynligvis teten i dettet løpet. Hest i form og er en mulig banker alt i det første løpet.

Skrellhest
Blir det ikke noe feil i volten så skal 7 Image Rapida (10%) ses med sjans. Et løp i kroppen og er en hest som ofte vinner løp. 8 Hobby de L’iton (14%) er en klar hest for tipsranden hvis man garder dette løpet, en vinnerhest.

V75-2

Tethest
6 Oscar L.A. (55%) har tet i flere av sine siste løp og er nok og kjemper om teten, kanskje først fremst mot 1 G.K. Ursus (1.7%), men det høres ut som man vil ha rygg, så mest sannsynlig så sitter favoritten 6 Oscar L.A. i tet. Åpner vi med to favoritter i V75 som sitter i tet fra start og sitter der til mållinjen er passert.

Skrellhest
Oscar L.A. klar favoritt i spillet, åpent bak, men 4 Elche (5%) har fått et løp i kroppen. Har ikke favoritten sin beste dag så kan Elche være i toppen. Er vel et løp hvor man kjører en eller flere på tipsraden.

V75-3

Tethest
Lite felt, men et meget bra klass på feltet. Sulle favoritten ta seg til tet 4 Double Exposure (79%) så lukter det også her tet fra start til mål.

Skrellhest
3 Une Etoile Gar (19%) er hesten i mot og verdt et kryss på bongen, blir en skrellbanditt hvis hun kommer først i mål da 4 Double Exposure er meget hardt betrodd. 5 Activated (4%) er ute i sitt første løp og det virker som det er for å få et løp i kroppen. Dobbeltbanker eller favoritten. Kan det være V4 spill og ikke V75 spill denne søndagen, tre favoritter på rad som vinner de tre første løpene innenfor V75 spillet?

V75-4

Tethest
3 Lucky Base (20%) er en mulig tet hest i V75-4. Har sittet i tet i sine to siste løp fra start. Er også favoritt i løpet

Skrellhest
På kryssene så er det et av de mer åpne løpene innenfor V75 omgangen fra Kalmar.  7 Vagabond Bi (9%), 8 Guillaume Boko (17%), 13 Pacific Face (13%) og 14 Mack Dragan (12%) er hester som hører hjemme på tipsraden i dette langløpet og er også av de mest spilte i løpet. Sannsynlighet for vinneren av løpet er nevnt er meget stor. Tror mest på 14 Mack Dragan.

V75-5

Tethest

Ikke lett å plukke ut tethesten i dette løpet, for det er del raske hester fra start med her i dette sprintløpet. Skal nok en favoritt ta tet fra start 1 Tycoon Conway Hall (24%)? Blir Tycoon Conway Hall overflydd, så spørres det om han ser lyset igjen i dette løpet. Er i form og i tet så blir det vanskelig å komme forbi Flemming Jensen og Tycoon Conway Hall før målstreken er passert.

Skrellhest

5 Gareth Boko (14%) er løpets store luring. Har en rad som ikke er lik form eller hans kapasitet. Alltid moro med Lionel (1%) i et løp, den flotte hesten, som gjort så mange god løp, mener 10 år nå og holder ikke samme nivå lenger og det er vanskelig å tro på han i dag.

Det er fordel Tycoon Conway da både 12 Tae Kwon Deo (21%) og 10 Disco Volante (14%) som galopperte i Elitloppet står i bakspor, men det er hester som må på tipsraden i dag hvis man garder favoritten.

4 Canari Match(6%) er en litt ukjent hest for de fleste, men denne franske hesten var en av sine beste i c-årgangen i Frankrike og ble nummer to i gruppe 1 løpet Criterium des Jeunes for tre åringer i 2015 og fikk 500 000 kr for det. Khilström som kusk og dette er en skikkelig skrellbanditt. I bakspor i dag så har vi også en hest i form 11 Esprit Sisu (5%), ikke helt borte den heller.

V75-6

Tethest

Flere raske fra start, men kanskje 5 Secret Mission (0,5%) er den som tar tet fra start, men vil neppe sitte der hvis 4 Man At Work (46%) kommer opp og presser på.

Skrellhest

Ja på Dannero på torsdag så var jeg sikker på at Merrit skulle bade hjem V64 finalen etter hans siste løp på V75, men etter et perfekt løp andre utvendig så ble det galopp. Jeg har samme feeling med 4 Man At Work etter hans siste V75 løp, dette løpet vinner han alle veier, hvis han gjør det samme løpet på nytt som sist gang. Faktum er at 4 Man At Work på sine 45 løp aldri har vunnet to løp på rad!!

9 Zap di Girifalco (18%) har gjort mye bra i sine siste løp, hest som kan mye og er i god form.

V75-7

Tethest
Mange hester på strek som kan åpne fort og det er vanskelig å si hvem som kommer først til planken og det spørs om noe av de vil sitte i tet når favoritten 7 Velten Limelight (32%) kommer på utsiden og trykker på. Kan være at 7 Velten Limelight sitter i tet etter den første 500 m.

Skrellhest
5 Quick Lane (6%) vant første gang ut. Første gang på sprint, men det er bra en gamp, som med det riktig løpet kan være med i toppen igjen. 9 King of Everything (15%) kan få en bra posisjon med startraske hester foran seg, hest i form.

Ikke glem å få med knall løpet fra Vincennes fra Frankrike i dag med Face Time Bourbon (Goop som kusk), Bold Eagle, Delia Du Pommereux, Chica De Joudes,  Enino Du Pommereux, Erdian og Bahia Quesnot et fantastisk felt. Kl 16:25 i dag.