Nikola Jokic hadde sin nest verste «shooting-night» i NBA sist mot Clippers. Han satte kun 9 av 32 avslutninger, og jeg tror det er perfekt å spille på at han slår tilbake mot Houston.

Klubbene har møttes 3x allerede denne sesongen (alle i november). Først vant Houston begge sine hjemmekamper, før Denver slo tilbake og vant sin hjemmekamp sist (12/11). Denver blir storfavoritt i egen hule der de har 9-0 og er ubeseiret så langt. Samtidig har Houston 0-8 på bortebane (9-1 hjemme). Så her har de to hjemmespesialister som møtes. Denver vant 134-124 sist, og håpet er at Houston holder bra følge i minst 3 perioder også denne gangen. En tidlig blowout vil jo være katastrofalt for et over-spill på props, men jeg tar sjansen. Jokic har herjet mot Houston i disse 3 oppgjørene.

36-38-32 poeng og 21-19-10 rebounds. Det er nettopp PR-varianten som prøves med en linje på 42,5 (57-47-42). Over i 2/3 oppgjør, der en svak rebound-kamp i forrige oppgjør akkurat ødela den gangen.

Hans elendige match sist er nesten alene grunn til å spille han nå. En stjerne som Jokic slår nesten alltid tilbake direkte etter en svært svak forestilling. Og med tanke på dominansen mot nettopp Houston denne sesongen, har jeg to sterke argumenter for. I mot selvsagt at det kan bli en blowout-seier..