Nikola Jokic var kanskje litt under pari i regular season. Det høres nok dumt ut med snittene hans, men hans toppnivå er jo HELT SYKT. Jeg føler vi har sett det syke nivået i det meste av sluttspillet, noe han på nytt beviste i kamp 1 mot Lakers. 34 poeng, syke 21 rebounds og 14 assists ga en knalsolid triple double, og han har nå 4 triple doubles på sine 5 siste matcher.

Assist-tallene hans er nå 17-11-12-12-14 og han er over 30 poeng i 5 av sine 6 siste i playoffs. Jeg ser overhodet ingen grunn til at han Lakers plutselig skal få så has på han i kamp 2 heller. I så fall bør det bety enda flere assists, så jeg finner PA-kombinasjonen meget spennende – akkurat som for LeBron sin del.

Jokic har en finger med i alt som skjer offensivt for dette Denver-laget. Forskjellen er vel at han ikke lenger er like alene etter at Murray for alvor har funnet igjen nivået etter langtidsskaden, samtidig som laget nå besitter mange gode rollespillere. Jokic er og blir uansett nøkkelen med stor N for Denver sin del, og jeg tror han innfrir nok en gang  – uansett om det ender med seier eller tap for Denver sin de.