James Harden ble for en knapp uke siden tradet sammen med PJ Tucker fra Philly til Clippers. Man kan jo spørre seg hvordan de skal snekre sammen dette, men ryktene sier at Harden går rett inn i startfemmeren sammen med Kawhi, George, Westbrook og Zubac i natt.

Mange skurrer nok litt over at Harden og Westbrook kan fungere sammen i backcourt’n, men de fungerte faktisk meget godt sammen i Houston. De fleste av stjernene til Clippers vil ha ballen så mye som mulig, men når Harden først starter blir det han som får playmakerrollen og som vil komme til å styre tempoet. Får han en viss spilletid er assist-linjen LAV med 5,5 per nå. Ikke glem at Harden toppet ligaen i assists i fjor med et snitt på 10,7 per kamp. Jeg tror nemlig det er meget god sjans for minst 6 assists om han først spiller et visst antall minutter, og selv om han skulle være en smule rusten.

Det blir selvsagt synsing med tanke på at han ikke har spilt et eneste minutt så langt denne sesongen, men noen sjanser må man ta. Kan jo avslutte med at Harden i sine 5 siste matcher mot Knicks har 16, 9, 13, 12 og 12 assists.