Jabeur elsker gresstennis

Ons Jabeur har vært en gedigen skuffene i lang tid, men for enkelte spillere er det ikke så mye som skal til for å snu en vond blindgate. Jabeur elsker gresstennis. Hun er 2x tapende Wimbledon-finalist fra de to siste årene, men det sier egentlig alt om hvor god hun faktisk er på gress.

Hun har i hvert fall vist fremgang i forkant av Wimbledon med kvartfinale både i Nottingham og Berlin. Trakk seg etter å ha tapt en svært jevnt 1 sett mot Gauff i Berlin. Vil tro hun ikke ønsket å ta noen sjanser med tanke på Wimbledon. I 1.runde banket hun Uchijama 63 61. Med det fikk hun starten hun ønsket seg og det er faktisk viktig når man snakker om Jabeur. Hun sliter mentalt i motgang og er ofte selv sin verste motstander. Når ting glir for henne er hun VIRKELIG GOD.

Jabeur må alltid regnes som en outsider til tittelen i Wimbledon. Da skal hun enkelt ta seg av Montgomery i 2.runde. Jeg skal være forsiktig med å undervurdere Montgomery som har en meget god gress statistikk så langt, men ungjenta har ennå ikke fyllt 20 år og er ikke en gang topp 150 ennå. Møtte tre svake spillere i kvalen og vant 64 64 mot en kvalspiller i 1.runde. Disse spillerne er ikke i nærheten av Jabeur på gresset.

Jeg velger å ha trua på at Jabeur nå finner seg selv igjen. Gjør hun det kan hu stå i sin tredje strake Wimbledon finale. Mulig jeg tøyer strikken for langt, men så bra er potensialet faktisk på gress.

Jeg prøver både 2-0 i sett (1.63 hos Frumzi som er ca tidelet over mange andre), men også under 21,5 games til 1,70 hos Rabona (også tidelet over mange andre). Velger å legge inn sistnevnte som mitt tips på siden her.