Tips icon Tips/ Utfall

H

Odds icon Odds

1.92

Users icon Innsats
3/10

Et av de største og mest klassiske derbyene i Europa spilles søndag, når Inter tar imot Milan på deres felles hjemmebane, som har navnet Giuseppe Meazza for anledningen, men som ellers er mest kjent som San Siro.

De to lagene har vunnet Serie A de to siste sesongene, senest Milan forrige sesong og Inter i 2021, men det er Inter som er i klart best form nå.

Milan var lenge det eneste laget som så ut til å kunne hamle opp med Napoli i starten av sesongen, men med kun to poeng på de siste fire ligakampene, tap mot Torino i Coppa Italia på hjemmebane og hele 0-3 mot nettopp Inter i Supercoppa Italia går det ikke helt på skinner for Milan om dagen.

Milan er nå nede på femteplass på Serie A-tabellen, ett poeng foran Roma og hele 15 bak suverene Napoli på førsteplass.

Inter har kun tapt én av sine syv siste ligakamper, og har sagte men sikkert klatret opp til andreplass på tabellen, to poeng foran Milan. Er også klar for semifinale i Coppa Italia etter 1-0 hjemme mot Atalanta.

Inter er i mine øyne soleklare favoritter her, foran et stort flertall av Inter-fans på tribunene. Og når man får over 1.90 i odds hos bookmakerne er det absolutt spillbart.