Pritchard med minst 8 poeng

Kamp 3 av Western Conference Finals mellom Indiana Pacers og Boston Celtics. Indiana ledet kamp 1 i Boston helt til Jaylen Brown satte en 3 poenger i sluttsekundet og sikret overtime. Boston var heldige som vant den kampen, mens de mer oppskriftsmessig vant kamp 2 med 16 poeng.

Nå har Indiana hjemmekamp og de MÅ vinne for å holde liv i serien og finalehåpet (husk at ingen lag noen gang har snudd 0-3 til 4-3). Jeg tror selv at Boston gjør kort prosess, men nå er det ikke vinnerspill jeg går for. Mitt spill blir nemlig på Payton Pritchard og et overspill på antall poeng. Linjen hans er 7,5 og jeg kjører et overspill på det.

Pritchard hadde 8 poeng i kamp 1 og 12 i kamp 2. Boston sin beste rim-protector er skadet (Porzingis). Så ble deres backup bigman Luke Kornet skadet sist, noe som medfører en del smallball lineup. Det igjen bør bety økt spilletid for en spiller som Pritchard og da er ikke minst 8 poeng avskrekkende. En linje han har vært over i 5 av siste 7 uansett. Pritchard har vært deres beste benkespiller og er en giftig avslutter når han først får/tar sjansen.

Glem f.eks ikke at Pritchard scoret 16+ i fem av lagets seks siste matcher i regular season da han fikk brukbart med spilletid. Han klinte til med 38 i sesongfinalen, så det bor mye bra i Pritchard. Med skadene de nå står ovenfor bør han få såpass med spilletid at han lett kan gjøre 10+. Det holder dog lenge med 8….