• Sport:Fotball
  • Land:England
  • Liga:Championship
  • Kamp / utøvere:Huddersfield – Cardiff
  • Tilleggsinfo:Hc – 1,5
  • Tips/ utfall:Cardiff
  • Spillestopp:05.03.2021 20:45
  • Odds:4.20
  • Innsats:2
  • Selskap:Unibet

Kanskje litt hardt å satse på minst 2-målsseier til gjestene, men vertene har ikke imponert i sine siste kamper. Cardiff kjemper om playoff og da skal det være 3 poeng mot dagens motstander.
Odds 2.15 på kun seier til gjestene er også verdt en innsats, men på siste innbyrdes kamper har Cardiff vunnet tre seiere på rad de to siste sesonger. To av de siste har endt med klare 3-0 gevinster.

Fraizer Campbell er toppscorer på Huddersfield med 7 mål. Kieffer Moore har scoret flest for Cardiff med sine 16.

 
Med sine 7 gule kort, har Jonathan Hogg flest på Huddersfield. Leandro Bacuna har flest på Cardiff med 7 kort.

 
Cardiff har ikke tapt på sine 6 siste bortekamper.

Dagbladet skriver dette.

Engelsk Championship. Huddersfield spilte 1-1 hjemme mot Birmingham på tirsdag, og dermed står de med én fattig seier på de siste 12 kampene, noe som har ført de ned til 19. plass på tabellen. Det er bare fem poeng til nedrykk, og lagene under streken har spilt færre kamper, så The Terriers bør snarest øke poengfangsten om det skal bli en ny sesong i The Championship. Laget som spilte i Premier League så sent som i 2019 har vært brukbare hjemme på Kirklees Stadium denne sesongen, og de står med 8-3-6 på eget gress så langt, men de har bare vunnet én av de seks siste hjemmekampene (1-2-3). Det rapporteres fortsatt om skadeproblemer for Huddersfield, og Aarons, Eiting, Koroma, Elphick og Toffolo meldes ute, noe de har vært en stund nå. I tillegg er Hogg usikker, og han vil nok være aktuell for startelleveren om han rekker kampen.

Cardiff tok tre nye poeng i forrige kamp, da de slo Derby 4-0 på hjemmebane, og de siste ti kampene har gitt sju seire og tre uavgjorte. Den solide formen har ført Ole Gunnar Solskjærs gamle klubb opp til 8. plass på tabellen, og de er bare to poeng bak 6. plassen, så opprykkskvalifisering er absolutt innen rekkevidde. The Bluebirds er ligaens nest best bortelag, og de står med 8-5-4 så langt på fremmed gress, og de seks siste bortekampene viser 4-2-0. Osei-Tutu, Tomlin, Vassell og Bamba rapporteres ute mot Huddersfield, men det skal manager McCarthy kunne leve greit med. Bennett er også skadet, og han vil savnes på venstresiden.

Huddersfield er ute av form, mens Cardiff er inne i en meget god periode, og jeg markerer for borteseier.