Houston Rockets var så stakkarslige i fjor og endte med 17-55. De har ikke gjort underverker i offseason heller, men den svake fjorårssesongen sikret dem 2nd picket Jalen Green som det er store forventninger til. Ellers fikk de også 16, 23 og 24 picket. Inn kom også Daniel Theis, mens spillere som Avery Bradley og Kelly Olynyk har forsvunnet ut dørene.

Lagets største stjerne John Wall er det ikke sikkert vi får se på banen i det hele tatt denne sesongen, altså for Houston. Han ønsker seg bort og datoen som listes er 10.nov – MINST!

Jalen Green er spennende og Chris Woods er i mine øyne lagets beste spiller som kommer til å bidra MYE for laget. Porter og Tate gjør seg ikke bort, men Houston som lag blir nok en gang et lotteri-lag. Et best mulig pick er det som gjelder nok en gang.

Minnesota var ikke veldig mye bedre i fjor. Kun 2 plasser over i vest med 23-49, men de var uten sin store stjerne KAT (Towns) i veldig mange kamper. Deres kanskje nest beste, D’Angelo Russell, var også ute i mange kamper og da ble det rimelig lugubert.

I offseason har Minnesota gjort flere fremstøt på Ben Simmons, men uten å lykkes (i hvert fall foreløpig). Med Simmons hadde de blitt vanvittig forsterket, i hvert fall i forsvar. Uansett, i preseason har både KAT og Russell startet hver kamp. Det samme har Anthony Edwards som har blitt 1 år eldre, og som har en spennende fremtid foran seg.

Så lenge Minnesota har sine beste spillere tilgjengelig, og det har de jo nå, skal de være et klart hakk bedre enn Houston. Preseason viste at fansen virkelig er sultne på basketball igjen, og trykket var fantastisk på flere arenaer. Første kamp i serien etter et år preget av Covid-19 kan gi hjemmelagene en ekstra dimensjon av boost. Jeg velger derfor å tilegne Minnesota en klar edge også der.

Minnesota vant for øvrig 2/3 kamper mot Houston i fjor.

Prøver meg på Minnesota -4 til 1,84. Unibet – 3 units.

Stigis