• Sport:Fotball
  • Land:Hellas
  • Liga:Super Liga
  • Kamp / utøvere:Lamia – PAOK
  • Tips/ utfall:Over 3,5 mål
  • Spillestopp:23.01.2020 18:00
  • Odds:3.90
  • Innsats:5
  • Selskap:Unibet

 

Kaster meg ut på dypt vann og våger påstanden om at dette er for høy Odds. PAOK gjort til store favoritter i denne bortekampen, men oddsen på rundt 1,3 på gjestene er ikke nok til spill synes jeg, det jeg likevel legger merke til er at gjestene scorer veldig mange mål nå om dagen og kampene er målrike. 3,90 hos Unibet på over 3,5 mål synes jeg absolutt fortjener et spill.

PAOK står med 8-1-1 siste 10 kampene, dette inkluderer også to cup-kamper, men det er ingen tvil om at laget er i scoringsform, bare på de siste 6 kampene har man scoret 19 mål. De siste 6 kampene har endt med 3-1 seier, 4-1 seier, 1-0 seier, 3-0 seier, 2-4 tap og 5-1 seier. Laget ligger på 2. plass i Super League og har scoret 41 mål på 19 kamper, ligger kun bak Olympiakos på tabellen, men vil bare være poenget bak med seier i dette oppgjøret. Et annet pluss for spillet er at selv om de ligger i toppen så har man fortsatt 18 baklengsmål, til sammenligning har Olympiakos bare 8 mål feil vei, så det gir håp om at Lamia kan bidra til at dette spillet går inn, men på en god dag tror jeg faktisk PAOK kan score alle målene alene, oddsen er vel rundt 1,3 på Bortelaget her, men den fortsetter å falle og er på 1,20-tallet mange steder. Polakken Swiderki har scoret 10 mål denne sesongen og det er nok til å være på 2. plass på toppscorer lista.

De siste to innbyrdes kampene mellom disse lagene har endt med 3-0 til PAOK, begge gangene med PAOK som hjemmelag. Forskjellene skal i utgangspunktet være større nå, men jeg legger det som et minus at Lamia spiller endel målfattig, man har f.eks bare 1 av de siste 10 kampene over 3,5 mål, den kom mot det andre topplaget, Olympiakos, for ca 1,5 uke siden da man tapte 0-4 hjemme. Men som sagt, med den formen og scoringsformen som PAOK er i nå, tror jeg faktisk de kan score alle målene alene. PAOK er også ligaens nest beste bortelag, mens det kun er tre andre lag som er dårligere på eget gress enn Lamia. Hjemmelaget er eksperter på å spille målfattig på eget gress, men de har problemer med å holde igjen når de møter de beste offensive lagene, slik som man gjør i dag

3,90 er markedets beste, så denne spilles.