LA Clippers begynner sakte, men sikkert å finne ut av det etter ankomsten til James Harden. Det sier seg selv at det tar tid når man skal drille et system med både James Harden, Paul George og Kawhi Leonard, men tro det eller ei. Det begynner å «klikke» den riktige veien. Tror sånn sett det var lurt å flytte Russell Westbrook ned i second unit. Når disse gutta finner sin plass, og ikke minst fungerer sammen lukter det krutt på sikt.

James Harden scoret 20 poeng sist mot regjerende mester Denver Nuggets. Clippers var vel under med 17 poeng, men vant likevel og Harden var en av grunnene til snuoperasjonen. Harden scoret 20 poeng på kun 10 avslutninger, og han hadde også hele 11 assists i seieren.

Det er nettopp P/A-linjen som jeg finner mest interessant. 7-9 og 11 assists i sine 3 siste matcher, og også 18-21 og 20 poeng. Da blir en PA-linje på 24,5 meget interessant i min verden.

Clippers blåser nesten ingen av banen. Til det vil det fortsatt svinge voldsom ti prestasjonene. Det er en work-in-progress med de superstjernene på et og samme lag. Samtidig skal det mye til om de selv blåses av banen mot Utah som er helt ute av det formmessig (3-7 siste 10).

Dette bør være en fin matchup for Harden til å fortsette den fine formutviklingen, så jeg forsøker meg på et PA-spill.