Portugal/Tsjekkia 1-2

Jeg synes 4.50 i odds er for høyt på at Portugal vinner gruppe F foran Tsjekkia. Altså, Portugal vinner gruppen og Georgia havner sist. Hvis man begynner der står man igjen med to lag som etter all sannsynlighet kommer til å kjempe om andreplassen.

Det er på papiret svært lite som skiller Tsjekkia og Tyrkia, men jeg tror førstnevnte kniper den andreplassen. Tyrkia er mer enten/eller, men jeg synes de har noen klare svakheter i den defensive strukturen i laget. Ikke minst er de veldig sårbare for kontringer i mot.

Ser man på vinnerodds i gruppen får man 5.50 på Tyrkia og 7.00 på Tsjekkia. Topp 2 oddsen viser 1.90 på Tyrkia og 2.00 på Tsjekkia. Med andre ord holder oddssetterne Tyrkia hakket foran, noe jeg ikke er helt enig i. Det blir nok avgjort på ursmå marginer og når man da får 4.50 i odds ved å ta med Portugal i ligningen (som gruppevinner) synes jeg det bør prøves.

Begge land bør slå Georgia (skal være det klart svakeste) og begge taper trolig mot Portugal. Da står man igjen med innbyrdes oppgjør som trolig vil avgjøre. Eventuelt kan det bli avgjørende dersom en av dem klarer f.eks uavgjort mot Portugal.

Summa sumarum lukter det små marginer og en del tilfeldigheter. 4.50 gir i mine øyne litt verdi, og prøves med noen units.