Dette blir kort.

Golden State har NBA’s suverent beste statistikk med 11-1 og 7 strake seire. De blåser de fleste lag av banen i utklassingsstil. Man snakket om at motstanden hadde vært svak, men de fikk en ordentlig test i forrige kam mot Bulls. Likevel vant de suverent igjen, 119-93. Nok en gang var Curry et monster offensivt med 40 poeng og 9 satte 3-poengere. Han hadde nylig 50 poeng og også 9 satte 3-poengere og mot Bulls ble han spilleren som har satt flest 3-poengere i NBA’s historie (passerte Ray Allen – inkl playoff).

Det virker som det meste flyr for dette laget og fortsatt er de uten Klay Thomspson og Kevin Wiseman, men begge dem starter med 5 mot 5 trening neste uke og nærmer seg en retur med stormskritt.

Frem til dette laget slokner ser jeg ingen grunn til ikke å backe dem videre. De har nettopp hatt 8 strake hjemmekamper, men vant alle bortekampene før det.

De slo også Charlotte 114-92 den 4.november. Nå har Charlotte hjemmebane, men dersom Curry fortsetter i samme stil og får støtte av lagkameratene tar de sin 12 seier for sesongen.

Stigis