Til tross for den sinnsyke suksessen Glimt har hatt de siste sesongene føles det fortsatt helt surrealistisk å skrive et tips som det her.

Glimt leder 1-0 etter første kamp hjemme på Aspmyra, men klarte bare 2-2 hjemme mot HamKam i Eliteserien i helgen.

Det kan nok skyldes at det har vært vanskelig å få dette returoppgjøret helt ut av hodet, noe som er veldig forståelig.

Onsdagens bortekamp mot Zagreb er uten tvil den største kampen Glimt noen gang har spilt, spesielt hva det gjelder av økonomiske konsekvenser om de sikrer avansementet til gruppespillet.

vi snakker 9-sifret millionbeløp, minst ett, om ikke to, årsbudsjett for en klubb av Glimts størrelse, og noe som vil forandre norsk fotball og Eliteserien i mange sesonger fremover.

Glimt hadde et klart overtak over kroatene på kunstgresset i Bodø, men gjestene viste spesielt på tampen av kampen at de ikke er et dårlig fotballag.

De norske seriemesterne har ikke vært alt for gode på bortebane i Europa så langt denne sesongen, men dette er noe helt annet, og vi kommer til å se et dønn seriøst Glimt-lag. Jeg tror Kjetil Knutsen vil sørge for at laget er ekstremt disiplinert bakover på banen, og gjøre det de kan best, kontre motstanderen i senk når de får muligheten.

Jeg føler X2 er godt innenfor rekkevidde, og vi får vårt første norske lag i Champions League siden Rosenborg i 2007/08.