• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Indiana Pacers – Phoenix Suns
  • Tips/ utfall:Over 214p
  • Spillestopp:10.01.2021 01:00
  • Odds:1.86
  • Innsats:3
  • Selskap:PinnacleSports

7 av de 9 siste innbyrdes mellom disse har gått UNDER. Det hindrer meg ikke fra å prøve et OVER-spill denne gangen, da jeg synes linjen er for lav.

Jeg kjører også et spill på Indiana -2,5 til 1,80 (Pinnacle – 3 units). Rett og slett fordi Indiana har hatt to dagers hvile, mens Phoenix får back-to-back med sin andre strake bortekamp. I tillegg måtte de gjennom overtime i kampen mot Detroit i går natt (105-110).

Det kan bety en del slitne bein hos Phoenix og er det en ting jeg har lært meg til å styre unna denne sesongen, så er det lag i en back-to-back situasjon.

Covid-19 gjør i tillegg sesongen ekstra komprimert og det er ikke ofte et lag får to dagers hvile slik Indiana har fått nå. De kan selvsagt miste litt edge av det og starte litt rustent, men alt i alt bør det være en klar fordel.

Warren er fortsatt ute for Indiana, men gjør det egentlig så mye nå som Sabonis er tilbake for fullt og spiller slik han gjør om dagen. 

Nate Bjorkgren ser ut til å få fart på Indiana. Laget har startet med 6-2, men Phoenix er ikke mye dårligere med 6-3. Med likt utgangspunkt hadde jeg nok ikke spilt Indiana ATS her, men med to dagers ekstra hvile heller jeg prosentene i retning Indiana.

Phoenix gikk fantastiske 8-0 i the bubble, men misset akkurat sluttspillet likevel. Nå har de hentet inn Chris Paul som styrer laget glimrende. Devon Booker er selvsagt en stjerne, mens Bridges har vært fantastisk så langt. Han er lagets nest mestscorende og senker 3-ere på løpende bånd, men det er likevel defensivt han har imponert aller mest og tidvis vært massiv.

I forhold til Booker har tallene gått noe tilbake fra fjorårssesongen, men jeg velger å sette den i båsen «tilpasse seg etter at Paul har kommet inn».

Jeg blir ikke sjokkert om denne blir lavtscorende, MEN NBA er all about statistics som man sier. Da har jeg selvsagt klart å spore opp noe av det;

«Since 2013, teams on the second game of a back-to-back where they lost the first game on the road in overtime have gone 44-25-1 (63.8%) to the over, per the Sports Data Query Language database.»

«Under that same scenario, teams that lost in overtime after they were leading after the third quarter went 26-9 to the over (74.3%).»

Siste 9 innbyrdes går altså klart i retning av UNDER, mens ovennevnte går klart i retning av OVER. Jeg setter Phoenix i en situasjon som matcher svært godt med ovennevnte og 214 poeng er ingen stor linje.

Kan godt være at Phoenix er en del prosent svakere defensivt etter kampen i går. Ofte går man litt i den fella. At man med slitne bein stoler mye mer på offensiven enn en normal tilnærming til en kamp.

To dagers hvile er en ting for Indiana sin del, men legg også merke til at dette blir den tredje kampen på fire døgn for Phoenix sin del. I dagens tettpakkede kampprogram pga Covid-19 skal og bør det være noe Indiana utnytter.

Mine spill blir derfor;

Indiana -2,5 poeng til 1,81 (Pinnacle – 3 units)
Over 214 poeng i kampen til 1,86 (Pinnacle – 3 units)

Avslutter med å nevne at de fleste profesjonelle bettere der borte spiller UNDER pga lagenes defense, samt innbyrdes statistikk siste 9.

Jeg velger altså å gå motsatt, så veit man selvsagt hvordan det går. LOL.