Miami Heat leder meget overraskende 2-1 i kamper mot tittelkandidat Milwaukee Bucks. Superstjernen Giannis Antetokounmpo ble skadet tidlig i kamp 1, noe som er nok til at tingene jevner seg ut mellom lagene.

 

Sårbare eller ikke, faktum er at Giannis er et monster og ene og alene kan rive titteldrømmen til Bucks i filler om han ikke spiller.

 

Det er per nå odds ute på Giannis og mye skal til om han står over nok en kamp. Det er imidlertid ikke bekreftet at han spiller, men jeg satser på at det skjer og at han holder hele kampen.

 

I så fall tror jeg vi får et svært innbitt Bucks-mannskap ledet av Giannis. Får vi en fit og supermotivert utgave, får vi fort 30-40 poeng og et tosifret antall rebounds fra Giannis – selv med hjemmebanefordel for Miami. Denne kampen MÅ vinnes av Bucks. Med 3-1 Miami er Bucks for alvor ute å kjøre.

 

Grunnen til at jeg gambler på Giannis er at linjen til han å være KUN er 26,5 poeng. Er han fit og får 35-40 min på banen mener jeg faktisk det er et kjempespill med forutsettingene som ligger til grunn.

 

Alternativt kan også o/37,5 PR (poeng/rebounds) prøves.