Minst 4 sett

Tabilo har en åpenbaring av en sesong. Han er nå topp 20 i verden og kommer rett fra seier på Mallorca (gress) som ble en perfekt oppladning til Wimbledon. Totalt har han vunnet 2 ATP-titler denne sesongen, og så langt i Wimbledon har han 3-0 mot Evans og 3-2 mot Cobboli.

Jeg tror ikke han slår Fritz i 3.runde, MEN jeg tror han tar minst 1 sett. Formspillere som Tabilo spiller nesten over evne i slike perioder og han kan gå inn i denne kampen med en innstilling om at han ikke har en dritt å tape.

Fritz har en fryktinngytende serve som gir han mye gratis og han har utviklet alle faser av spillet over de to siste sesongene. Han kan nå spille topp tennis på samtlige underlag. Som Tabilo vant også Fritz en oppvarmingsturnering til Wimbledon. Han gikk nemlig til topps i Eastbourne uten å avgi sett (4 av 4 tiebreak seire). I Wimbledon har han fulgt opp med å kjøre over O’Connell før han måtte avgi sett og vant 3-1 mot Rinderknech i forrige runde.

Nettopp det settapet er altså det jeg baserer mitt spil på mot Tabilo også. Ja, jeg tror Fritz vinner, men tipper han tar det 3-1 eller 3-2. Jeg blir rett og slett litt overrasket og i så fall mektig imponert om han tar det i strake sett for Tabilo er virkelig på høyden nå. Der selvtilliten alene løfter ham ekstra.

Ser for meg både ett og to tiebreak og la oss håpe Fritz snart taper et tiebreak i så fall 🙂