Frankrike 1-0/2-0/3-0

Frankrike har som England vært et stykke unna titteltendenser så langt. 1-0 mot Østerrike og 0-0 mot Nederland (der sistnevnte fikk en feilaktig annullert scoring mot slutten?).

Mbappe brakk nesa i åpningskampen og er bekreftet ute til og med denne kampen. Utgangspunktet før siste gruppespillkamp er at Nederland leder gruppen med 4 poeng, likt som Frankrike med Østerrike kun poenget bak.

Med andre ord står alt på spill for Frankrike som selvsagt ønsker å vinne gruppen. De møter et Polen lag som allerede er ute av turneringen. Lewandowski var tilbake på banen sist, men polakkene holder rett og slett ikke mål i denne sterke gruppen.

Med alt som står på spill er jeg ikke i tvil om fransk seier, men for å finne noe som tiltrekker rent oddsmessig har jeg plukket meg ut fransk seier med enten 1-0, 2-0 eller 3-0. Man kunne spilt at kun et av lagene scorer mål og fått rundt 1,75ish, men jeg blir ganske sjokkert om franskmennene ikke scorer minst en gang. Klarer de 1-3 mål samtidig som de holder nullen får man brått 2,35 som frister langt mer.

Polakkene spiller åpen fotball og de har selv scoret mål både Nederland (1-2) og Østerrike (1-3), men jeg tror de får noe helt annet å bryne seg på mot et fransk forsvar som er blant de beste i verden. Ikke minst blir de nok svært vanskelig å bryte ned nå som så mye står på spill for dem.

For polakkene sin del kan det være en fordel at de allerede er ute. De har ingenting å tape og kan slippe seg skikkelig løs. Gjør de det mot Frankrike tror jeg imidlertid de blir straffet knallhardt. Dessuten er det så mye kvalitet hos Frankrike at de trolig dominerer kampen fra start til slutt.

1-0, 2-0 eller 3-0 er altså det som gjelder om du tør å følge.