Frankrike vinner målrik kamp

Frankrike er sammen med England den største favoritten til å vinne EM, noe jeg støtter 100%. Eneste er at jeg synes Frankrike bør være den aller største favoritten og ikke England som har for vane å svikte i sluttspill.

Det franske laget er sykt godt besatt i alle posisjoner og jeg tror fort de tar 9 av 9 mulige poeng i gruppespillet.

Nå er riktignok Østerrike et svært solid lag med mye selvtillit i spillergruppen. De kommer fra en knakende god kvalifisering der de fikk 6-1-1 og blant annet slo Sverige både hjemme og borte. Også i treningskampene i mars og juni har mannskapet til Ralf Ragnick vært imponerende gode.

Nettopp derfor håper jeg Østerrike klarer å score på Frankrike. Faren er jo at de blir liggende veldig lavt og kun forsvarer seg. Der de offensivt tar liten risiko og håper på kontringer/overganger. De må rett og slett tørre. Poeng fra denne matchen vil være en kjempebonus, noe jeg ikke tror de klarer. Men jeg har både trua og håpet om at de klarer å score. Mitt spill blir nemlig at Frankrike vinner og kampen ender med o/2,5 mål.

Frankrike er så godt besatt og maler de aller fleste motstandere i stykker. Så har de selvsagt en x-faktor i Mbappe. Samtidig pådrar han seg så mye fokus at det ofte åpner opp for lagkameratene. Jeg håper som sagt at østerrikerne tør å være med på moroa fremfor å ligge dypt og kun forsvare seg. Det er i så fall å be om trøbbel. Et tidlig mål, i hvert fall i løpet av første omgang vil forhåpentligvis åpne kampbildet og gi oss en severdig match med minst 3 mål og fransk seier.