Tett og jevnt der Frankrike holder nullen

Frankrike vs Belgia i 1/8-finale. Det klinger godt i ørene og kan bli en virkelig stor kamp. Samtidig tror jeg fort det blir så tett og jevnt at det ikke akkurat vil eksplodere i antall mål. Frankrike var sammen med England den største forhåndsfavoritten, mens Belgia nok en gang var regnet som en av de største outsiderne.

Som England synes jeg franskmennene underpresterte stort i forhold til sitt beste nivå i gruppekampene. 1-0 mot Østerrike som til slutt vant gruppen, et noe heldig 0-0 resultat mot Nederland og så den gedigne skuffelsen med 1-1 mot allerede utslåtte Polen i siste kamp.

Belgia på sin side sjokktapte 0-1 mot Slovakia, før de vant 2-0 mot Romania og spilte 0-0 mot Ukraina i en gruppe der samtlige lag endte med 4 poeng og der Belgia ble nr.2. Kun 2 mål på 3 kamper var rett og slett skuffende av et lag med så mange klassespillere.

Faktisk endte både Frankrike og Belgia med en målforskjell på 2-1 totalt. Og jeg tror som sagt det blir svært målfattig nok en gang, men der Frankrike nå hever seg voldsomt. Personlig hadde jeg dem som den aller største favoritten og selv om det per nå kanskje er spanjolene som virker best, så tror jeg Frankrike hever seg voldsomt når de MÅ på en måte.

Belgia har hatt en gyllen årgang og vært blant de største favorittene i flere mesterskap nå, men de klarer aldri helt å innfri. Man kan godt si at Lukaku har vært både uheldig og udyktig. Skal Belgia true Frankrike må han i hvert fall sette ballen i nota uten noe som helst tvil. VAR er vel ikke hans beste venn akkurat. Haha.

Så har de selvsagt et annet gullkort i De Bruyne som når som helst kan sende en avgjørende stikker gjennom motstanderens forsvar, MEN Frankrike er mektige til å lukke igjen hvis de når sitt beste nivå. Jeg tror det kan stå 0-0 lenge i denne kampen, men at Frankrike får den avgjørende scoringen utover i 2.omgang. Sånn sett kunne man kanskje spilt på 1-0 som resultat og med Mbappe som målscorer, men jeg velger meg en variant på at Frankrike vinner 1-0, 2-0 eller 3-0.

2.70 er oddsen på nevnte utfall. Ikke glem at Frankrike kun slapp inn 3 mål i EM-kvalen (på 8 kamper). Og til nå kun har sluppet inn 1 mål i gruppespillet. Selv Belgia vil få problemer med å score på dem!