Toronto er i en fryktelig situasjon. En ting er rebuild’n denne sesongen, men så har de i tillegg skader på Barnes og Poeltl, fraværet av RJ Barrett (broren døde). Om ikke det var nok er også Quickley ute, så at de taper denne kampen er det ingen som helst tvil om.

Med Poeltl ute spiller Olynyk center og det blir ikke helt det samme. Motstanderen drar enorm nytte av Poeltl sitt fravær, og det blir som regel enormt med rebounds på enkelte spillere hos motstanderen.

Faren ved et over-spill på props mot Toronto er dersom de blir blowet av banen TIDLIG. Jeg håper de henger med innenfor rimelighetens grenser lenge nok på hjemmebane. I så fall anser jeg sjansen for mange rebounds som veldig god hos 2,3 spillere hos Kings. Sabonis er selvsagt spilleren de fleste tenker på, men linjen hans er 15,5 og det blir noe stivt dersom det blir en blowout. Da liker jeg bedre en spiller som Harrison Barnes der linjen kun er 3,5.

Barnes har 6,2, 6 og 5 rebounds i sine 4 siste. Mot Toronto får han, med flere, en veldig fin matchup. Minst 4 rebounds bør være veldig overkommelig dersom han får 30ish min. I forrige kamp spilte han kun 24 min mot Memphis, men dro likevel ned 5 rebounds.

Raptors er altså svake under kurvene med Poeltl ute. De har så mange skader at med laget de stiller kommer de til å bomme mye, noe som altså åpner for mange «gratis» rebounds for Kings. Da håper jeg Barnes er en av dem som profiterer på det.