Miami Heat har fått en sterk 7-2 åpning og ligger som nr.2 i Eastern Conference (bak Philly som har 8-2).

Miami har en utrolig god startfemmer nå, men de er også dype all over. Det eneste jeg egentlig har å utsette er offensiven som fortsatt er for variabel. Tidvis kan de gå iskalde i perioder av kamper.

Jimmy Butler har fått sin svært gode venn og playmaker Kyle Lowry til klubben. Lowry blir bedre og bedre nesten for hver kamp. Blikket, pasningene og playmaker-egenskapene har løftet alle rundt ham. Når han i tillegg begynner å finne skuddet sitt begynner det virkelig å se bra ut. Butler selv storspiller igjen og Tyler Herro er steaming hot fra benken. PJ Tucker er også hentet inn for å stramme opp defensiven ytterligere.

Jeg synes rett og slett balansen i dette Miami-laget er meget god nå. De blir, dersom de unngår skader, en outsider til hele dritten (var jo i finalen for kun 2 år siden også).

Denver er selv en såkalt outsider og kan slå hvem som helst, særlig på hjemmebane i Mile High City, MEN de skades voldsomt av langtidsskaden til Murray. Han er lagets stjerne sammen med Jokic. Når Porter jr i tillegg er ute av denne kampen synes jeg det blir tynt mot det Miami-laget.

Denver er uansett et lag som kan settes i kategorien hit and miss, så på en god dag smeller det selvsagt.

Denver har en 5-4 start. Jeg ser for meg en tett og jevn kamp, ikke minst en lavtscorende affære.

Vi går for Miami nok en gang (Denver og hjemmebanen i mot).

Stigis