FC København tar til Spania for å møte Sevilla i Champions League tirsdag. De to lagene kjemper om tredjeplassen i gruppe G, som gir innpass i utslagsrundene av Europa League.

Ingen av de to lagene har klart å vinne enda, og det endte 0-0 når de to lagene møttes i København forrige måned. Faktisk har FCK til gode å score så langt i dette gruppespillet.

Begge lag står med to poeng, men Sevilla innehar tredjeplassen med bedre målforskjell. Manchester City leder gruppen med ti poeng, tre foran Borussia Dortmund på andreplass.

Sevilla holdt Dortmund til uavgjort på bortebane for to uker siden, mens FCK imponerte enda mer ved å holde City til 0-0 hjemme i Parken.

Ingen av de to lagene har imponert nevneverdig i sine hjemlige ligaer, og kommer fra henholdsvis 1-3-tap mot Real Madrid og 1-1 mot Midtjylland i helgen.

Tror heller ikke dette blir et målrikt oppgjør, og FCK har sett friskere ut i Europa enn hjemme i Superligaen. Jeg tror de holder Sevilla til uavgjort, kanskje til og med en knapp seier.

X2 hos Unibet gir 2.75 i odds hos Unibet.