Cupfotball preger denne midtuken, med cuprunder i de fleste europeiske landene. Jeg retter snuten mot Danmark, der det allerede er klart for 8-delsfinaler, og FCK og Midtjylland skal kjempe om en plass i kvartfinalene i Parken i København.

Begge klubbene har ambisjoner om å vinne turneringen, og gjorde det henholdsvis forrige sesong og for to sesonger siden. FCK har vunnet turneringen hele ni ganger i sin 30 år lange historie, mens FCM kun har to titler å vise til enn så lenge.

FCK kommer fra en lett 4-0-seier hjemme mot Hvidovre i helgen, mens de imponerte stort i det sure 0-1-tapet mot Manchester United i Champions League for en uke siden.

Midtjylland tok sin andre seier på rad i Superligaen med 2-1 hjemme mot Lyngby i helgen, men har vært veldig ustabile spill- og resultatmessig så langt denne sesongen.

Det er meldt om godt salg på tribunene, og jeg tror FCK får det rimelig greit mot Midtjylland i kveld. Skal være et klart bedre lag, spesielt om man ser på de to troppene. Hjemmeseier gir fine 2.00 i odds hos Unibet.