Tips icon Tips/ Utfall

H

Odds icon Odds

1.75

Users icon Innsats
3/10

Everton ble fratatt 10 poeng og kjemper nå en intens kamp for å overleve. Ankesaken er ikke avgjort og godt mulig de får igjen noen av poengene, men fakta per nå er at de ligger på direkte nedrykk. Seier i denne hengekampen vil sende dem forbi Luton og opp på trygg plass igjen.

Poengmessig er formen mildt sagt elendig, men jeg synes de har vist en del positivt i flere av kampene. Nå møter de Palace som nettopp sparket Roy Hodgson og som virkelig har vært ute å kjøre de siste ukene.

Palace har sluppet inn 14 mål i sine 4 siste kamper og bortsett fra 3-2 seier hjemme mot bunnlaget Sheffield United har de vært sjanseløse i de siste kampene (0-5 Arsenal, 1-4 Brighton, 1-3 Chelsea).

Det blir nok en åpen og lite severdig fotballkamp mellom to hardtkjempende lag som begge sårt trenger poeng. Jeg velger å gi edgen til Everton som jeg mener har mest inne med nåværende spillertropper, og der hjemmebanefordelen forhåpentligvis vil synes.

Palace blir rett og slett så mye dårligere uten sin playmaker Eze som fortsatt er ute. Han er lagets kreative sjel og hjernen i oppbyggingen fra midtbanen.

Råtips: 2-1