Portland gjorde i mine øyne en dårlig offseason. Mulig de bedret dybden, men det er i beste fall marginalt. Damian Lillard er fortsatt den store stjernen, men ryktene sier at han er ganske misfornøyd med tingenes tilstand. Skulle lojale Lillard endelig forsvinne kan man lure på hva McCollum, Nurkic og et par andre kommer til å gjøre.

Uansett, jeg regner med at Portland stiller sin sterkeste femmer med Lillard og McCollum i spissen, men de var ELENDIGE i preseason og tapte samtlige kamper med KLAR margin. Jeg forventer selvsagt en helt annen utgave nå, men Portland er et lag som liker å skyte fra distanse og som ofte trenger litt tid på å få i gang maskineriet.

Sacramento er et svakt lag man aldri veit hvor man har. De kan vinne 6 på rad og følge det opp med 8 strake tap. De har ikke vært i sluttspillet på mange år og det skjer ikke nå heller, MEN de er et lag det farlig å undervurdere. De har De’Aaron Fox som sin stjerne og han er en mulig All Star, men de har også en glimrende skytter i Buddy Hield. Harrison Barnes må også nevnes, så dette er et lag som absolutt kan skyte nedenfra.

I en åpningskamp der Portland kommer fra 0-4 i preseason og egentlig ikke viste noe som helst, ser jeg ikke helt for meg at de kjører over et Sacramento-lag som vant alle sine preseason kamper (4-0).

En av kampene var faktisk mot hverandre også. Sacramento vant på denne banen 12.oktober (107-93), men Portland hadde ikke sitt beste lag på banen.

Portland vinner nok, men jeg blir slett ikke overrasket om de trenger noen kamper før ting begynner å sitte. Her velger jeg uansett et pluss handicap på Sacramento og håper de i det minste gjør det jevnt.

Stigis