Bellingham med skudd på mål

England har virkelig hanglet seg videre i dette mesterskapet. De har ikke vært i nærheten av noe toppnivå og i 1/8-dels finalen berget de seg med et nødskrik takket være et kjempemål av Jude Bellingham nesten 5 minutter på overtid.

Jeg tror de må sette sin lit til noen enkeltspillere denne gangen også. Sveits har i motsetning til England imponert så langt og en av deres største styrker er defensiven. Jeg ser derfor for meg en grisejevn match som trolig blir avgjort på svært små marginer. Der oddsen for selv under 1,5 mål er lav.

Jeg tenker da at som fan av England, så må man kanskje sette sin lit til at spillere som Harry Kane og/eller Jude Bellingham nok en gang må gjøre det lille ekstra. Bellingham er et unikum av et fotballtalent. Han er så god at han når som helst kan bli en avgjørende faktor i slike type kamperr.

Spillet jeg har prikket ut er Bellingham o/0,5 skudd på mål, noe jeg anser som ganske sannsynlig. Selvsagt handler dette om små tilfeldigheter og marginer og man kan kanskje håpe at Sveits tar ledelsen. Da må England fremover og en spiller som Bellingham kan bli en sentral brikke i så måte.