LA Lakers gjorde noen virkelig gode trader og kom som en rakett mot slutten av sesongen. Det holdt nesten til direkte sluttspillplass, men marginer i aller siste kamp gjorde likevel så de endte blant play-in lagene.

De har fordelen av hjemmekamp mot Minnesota og blir i mine øyne klar favoritt. De er endelig healthy over hele linjen. LeBron, AD, Russell, Reaves, Vanderbilt, Beasley, Bamba, Hachimura, Walker osv.. Altså, vi snakker om en startfemmer, og en benk det endelig lyser bredde over. Og med LeBron og AD i front, kan dette laget yppe seg mot hvem som helst så lenge de er skadefrie.

Minnesota var gjennom drama i sin siste kamp for sesongen. Rudy Gobert klinket til lagkamerat Kyle Anderson og er suspendert i denne kampen. I tillegg smalt Jaden McDaniels til en vegg så han utrolig nok brakk hånda. Om ikke det er nok er Towns listet som usikker, men det har jeg ikke noe trua på i en slik viktig kamp.

Uansett er fraværene til Gobert og McDaniels slik at Lakers blir enda større favoritt. De hadde virkelig trengt Gobert defensivt i en kamp som dette.

Spill 1 fra kampen blir uansett på LeBron James og hans linje på 28,5 poeng der jeg spiller OVER. Han har 30+ poeng i 3 av de 4 siste i grunnserien, han er alfahannen og kommer garantert til å gå foran i en så viktig kamp som dette. Uten Gobert, ser jeg ikke helt at Minnesota kan hindre ham fra nok en stor kamp i det som etter alle solemerker kommer til å sikre Lakers en plass i sluttspillet.