Phoenix har vært suverene så langt i denne serien. De vant kamp 1 med 7 poeng og kamp 2 med 20 poeng.

Devin Booker er tilbake og Chris Paul har tidvis vært fantastisk. Når begge lagets stjerner har formen, og laget ellers består av gode rollespillere kan de fort vinne denne serien 4-0 i best av 7 serien.

Doncic har vært nærmest et lag alene så langt. 45 og 35 poeng så langt, så kan man si hva man vil om Doncic. Til tider blir det rett og slett litt for mye Doncic og litt for lite Dallas som lag. Dette er alltid en vanskelig balansegang når et lag kun har 1 superstjerne.

Doncic involverer for så vidt lagkameratene mye, men flere av lagkameratene er veldig hit and miss-typer. Kleber setter fort 6-8 3-poengere, Brunson er på sitt beste grisebra og han viste i 1.runde hvor god han kan være, men da var Doncic ute med skade………

Dinwiddie er også en god spiller, men skal Dallas vinne, selv på hjemmebane, så må Doncic få med seg lagkameratene. Det må klaffe for alle samtidig. Hvis ikke skal Phoenix ha en skikkelig dårlig dag på jobben.

Phoenix slo Dallas i alle grunnserie-kampene, og de har nå vunnet begge sluttspillkampene mot Dallas. Jeg ser ingen grunn til å bryte med denne trenden og spiller Suns nok en gang til dog-odds – noe jeg er helt uenig i.