Prøver en dobbel til rundt 2-tallet.

Lakers ser igjen ut til å være mye rot. Jeg vil tro det tar tid før de finner ut av dette. LeBron og AD er på plass, men hva med Westbrook? Benkerolle? Hva med tilvekstene? Pat Beverly er god og et ordentlig arbeidsjern, men dette skal samkjøres og mot regjerende mester Golden State kommer denne altfor tidlig..

Nå har det vært tumulter i Warriors-leiren i det siste. Draymond Green klinte ned Jordan Poole på trening, men han har ikke blitt suspendert. Det endte kun med en bot, så får man se hvordan kjemien blir og hvordan dette påvirker laget i sesongåpningen. Jeg mener uansett det er så mye klasse at jeg ville satt dem som storfavoritt – med eller uten Draymond på banen.

Jeg lukter veldig på hc-varianten her også, men her bruker jeg ren seier-varianten i en dobbel i første omgang.

Jeg komber dem sammen med Brighton som bør vinne hjemme mot Nottingham. Jeg håper virkelig Nottingham holder seg, men har virkelig vondt for å se hvordan de skal klare det. 7 tap på 10 kamper så langt. Kun 7 scorede og hele 23 innslupne vitner om et lag i avgrunnen..

Brighton har kun tatt 1 poeng etter at Potter forsvant til Chelsea. Nyansatte De Zerbi har virkelig fått noe å bryne ser på. Jeg tror kampen mot Nottingham er et ypperlig tidspunkt å snu motgangen på.

Nottingham for øvrig med 0-1-4 og 1-14 i målforskjell borte. Denne vinner Brighton de fleste dager i uka.

Totalodds: 1,96