Nets mistet både KD og Irving, men hentet inn gode og solide spillere som Dinwiddie, Bridges og Cam Johnson for å nevne noen. Spencer Dinwiddie er dermed tilbake i klubben, og han markerte seg direkte i comebacket sitt med 25-5-6 mot Bulls. Etter Bridges og Johnson sin inntreden i forrige match var Dinwiddie mer beskjeden i poeng-protokollen, men han var like stabil på rebounds og assists (9-6-6).

Bortsett fra Claxton har de egentlig ingen som utmerker seg på rebound-fronten, og det vil være mange up for grabs for en spiller som Dinwiddie. Jeg tror derfor han plukker ned minst 4 rebounds igjen (linjen er 3,5).

Spilletiden vil være på 30+ min, og det bør faktisk være mer enn nok for et sted mellom 4-7 rebounds for Dinwiddie sin del.

Motstander Knicks har for øvrig gode reboundere, men de slipper samtidig til mange rebounds til motstanderne. Dinwiddie har møtt dem en gang denne sesongen, som Dallas-spiller. Det var i slutten av desember og da noterte han seg for 6 rebounds., riktignok på hele 44 minutters spilletid.