• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Minnesota Timberwolves – Denver Nuggets
  • Tips/ utfall:B/B
  • Spillestopp:04.01.2021 01:00
  • Odds:1.62
  • Innsats:3
  • Selskap:NordicBet

Denver Nuggets hadde en fin run i sluttspillet nylig, men han ikke våknet overhodet så langt i den nye sesongen. Hvem hadde trodd at Denver skulle stå med 1-3 etter 4 hjemmekamper?? Det var snakk om at de var det eneste laget i hele NBA som fortsatt kom til å ha en viss hjemmebanefordel, selv uten publikum. Ene og alene fordi de spiller i høyden, men savnet av publikum kommer man uansett ikke utenom.

Denver har 1-4 totalt. De må snart våkne. Sluttspill-racet i West er knallhardt og det er mange om beinet. Nå har de en YPPERLIG mulighet til å snu motgangen. Motstander til natten er nemlig Minnesota Timberwolves, et lag som er helt natta om dagen og som savner sin store stjerte KAT (Towns) noe helt inni granskauen.

Minnesota er mess-mess-mess defensivt og de får det heller ikke til å stemme offensivt. Det er rett og slett svært liten plan over det de holder på med.

Her skal rett og slett offensiven til Denver overgå defensiven til Minnesota en lang gang. Jada, jeg veit selvsagt at Denver selv er på gyngende grunn om dagen, men de har spillerne og dybden til å snu det.

En starting-lineup som viser;
PG Jamal Murray
SG Gary Harris
SF Will Barton
PF Paul Millsap
C Nikola Jokic

Det laget har rett og slett ikke råd til enda et tap. Mot et lag som ikke har hengt sammen overhodet i sine tre siste kamper. Minnesota har tapt med henholdsvis 36p (Lakers), 23p (Clippers) og 21p (Washington) i sine tre siste.

Tape med over 20p for Washington? What the…..

Michael Porter jr. er ute for Denver, men JaMychal Green gjør sin sesongdebut.

Minnesota sin trolige lineup blir;
PG Ricky Rubio
SG DAngelo Russell
SF Malik Beasley
PF Jarrett Culver
C Naz Reid

Okogie er ute med strekk og nevnte KAT er ute med håndleddsskade.

Rubio, Russell og Beasley er gode spillere, men samspillet er bare ikke der per nå. Ikke minst må det skje noe defensivt dersom dette laget skal være særlig konkurransedyktige fremover. I hvert fall er de dønn avhengige av å ha Karl Anthony Towns på banen.

Normalt ligner dette ren BLOWOUT fra Denver sin side, MEN de er langt unna sin beste utgave. Håpet er at de finner ut av noe i denne matchupen. Frem til jeg ser det skjer nøyer jeg meg med et pause/slutt spill.

Denver slo Minnesota 4-0 i kamper forrige sesong. 

Hadde jeg vært coach hadde jeg krevd at spillerne var på fra første faens sekund. Alt annet bør være uakseptabelt for et lag som har vært langt under pari så langt. Nettopp derfor forventer jeg nesten at laget både leder til half time og går av banen som seierherrer ved sluttsignalet. Verre bør det faktisk ikke være!!!