• Sport:Basketball
  • Land:USA
  • Liga:NBA
  • Kamp / utøvere:Minnesota Timberwolves – New Orleans Pelicans
  • Tips/ utfall:Minnesota u/106,5p
  • Spillestopp:24.01.2021 02:00
  • Odds:1.86
  • Innsats:4
  • Selskap:PinnacleSports

Minnesota Timberwolves startet sesongen 2-0……………………. Eehhh ja.. Så har de 1-11 etterpå. I de fleste kampene har de manglet sin stjernespiller Towns. Han er for øvrig bekreftet ute nok en gang. Da sier jeg bare hjelpes…..

Neida, men helt ærlig. Sesongen er allerede over. De er dritsvake selv med KAT på banen. Da snakker jeg om både defensiv og offensiv rating og nær sagt alt annet. De er så svake som lag pleier å være når de tanker med overlegg.

Vi har visst i evigheter at laget ikke kan defense, men de kan for pokker ikke mye offensivt heller. Så lenge de ikke er med i rene shootout contests er de sjanseløse. De har scoret UNDER 100 poeng i 4 av sine 5 siste kamper.

Nå møter de riktignok et lag som selv sliter i motbakke, så man skal aldri si aldri, men mitt spill blir på Minnesota under 106,5 poeng.

New Orleans har selv tapt 7 av sine 8 siste kamper. De startet småpositivt defensivt, men så var det akkurat som alt av defense ble blåst til hel…..

Gode enkeltspillere i Zion og Ingram først og fremst, men det er lite harmoni i spillergruppen. Lonzo Ball var tilbake sist og det hjalp helt klart. De startet faktisk bunnsolid mot Utah, men måtte gi tapt til slutt. Tror uansett det ga en liten boost mye av det de viste for Jazz er ufattelig gode om dagen.

Jeg tror helt ærlig dette er den perfekte kamp for Pelicans til å komme tilbake på vinnersporet. De har en MYE bedre starter enn Timberwolves. Adams – Ball – Bledsoe – Ingram – Zion.. Jeg håper de unngår skader fremover og får sving på defensiv intensitet igjen. Da kan det laget virkelig slå fra seg.

Jeg synes linjen er noe høy for Pelicans så lenge de er såpass i sumpa som de er. De skal bare vinne kampen, ingen tvil om det, men stoler ikke på at de blåser Minnesota av banen heller. Derfor kjører jeg heller på at Minnesota fortsetter med oppgulpet sitt og scorer 106 eller færre poeng.

Leser på siste rapport at heller ikke D’Angelo Russell spiller for Minnesota i natt. Åh hjelpes nok en gang.. Det vil si nok et spark i leggen offensivt.